Körözés volt ellenük érvényben

2018. 01. 03., sze - 09:23
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A ceglédi, a budaörsi és a szigetszentmiklósi rendőrök elfogtak egy 17 éves fiatalkorút, valamint egy 20 éves és egy 29 éves férfit, akik ellen elfogatóparancs volt érvényben.

A Ceglédi Rendőrkapitányság járőrei 2018. január 2-án a Csemő dűlőben igazoltattak egy ráckevei lakost. A rendőrök megállapították, hogy a fiatalkorú ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. Kerületi Rendőrkapitánysága kábítószer birtoklás vétség, a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. Kerületi Rendőrkapitánysága pedig eltűnés miatt elfogatóparancsot adott ki. A járőrök a 17 éves fiút a rendőrkapitányságra előállították.

A budaörsi rendőrök 2018. január 2-án 17 óra 30 perckor egy budaörsi áruházban elfogták azt a 20 éves alsónémedi lakost, aki ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróság elfogatóparancsot adott ki, kábítószer birtoklás vétség elkövetése miatt. A rendőrök a férfit a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, majd őrizetbe vették.

A szigetszentmiklósi rendőrök szintén 2018. január 2-án 17 óra 25 perckor Szigetszentmiklósón, Apor Vilmos utcában intézkedtek egy 29 éves férfival szemben. A járőrök megállapították, hogy a Budapest Környéki Törvényszék elfogatóparancsot adott ki, mivel nem kezdte meg jogerős szabadságvesztés büntetésének letöltését. A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra, majd átvitték a büntetés-végrehajtási intézetbe.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két pakisztáni férfi egy ukrán kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Baleset az M43-as autópályán

Anyagi káros közlekedési baleset miatt forgalomkorlátozásra kell számítani az M43-as autópálya országhatár felé vezető oldalán, Szegednél.