Körözés volt érvényben a férfi ellen, a tapolcai rendőrök elfogták

2020. 07. 03., p - 08:02
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései Veszprém megyében.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány két személyt vett őrizetbe, hét főt fogott el, köztük egyet az ellene kiadott körözés alapján. Kilenc embert állítottak elő bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben hajtottak végre.

A járőrök 2020. július 2-án 17 óra 20 perckor Tapolcán igazoltattak egy 35 éves helyi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfi ellen a Sárbogárdi Járásbíróság és a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki személyi szabadság megsértése bűntett elkövetése miatt. A járőrök a férfit előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra, majd a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájában helyezték el őrizetbe vétele miatt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.