Körözött személyt fogtak a várpalotai rendőrök

2019. 03. 16., szo - 08:04
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém megyében.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó és három anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány négy személyt fogott el, köztük egyet az ellene kiadott körözés alapján. Öt embert állítottak elő, köztük kettőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben foganatosítottak, ittas járművezetés miatt két sofőrrel szemben intézkedtek.

A járőrök 2019. március 15-én, délután Pétfürdőn igazoltattak egy 28 éves helyi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfi ellen a Székesfehérvári Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki pénzbírság meg nem fizetése miatt, melyet az illetékes bíróság elzárásra változtatott. A járőrök a körözött személyt előállították a Várpalotai Rendőrkapitányságra, majd a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Háromból kettőt kerestek

A magyar rendőrök az osztrák hatóságok által körözött motorokat foglaltak le a Kiszombor Közúti Határátkelőhelyen.

 

Vaddisznót lopott

Az egyik salgótarjáni vadásztársaság területén ejtette el a vadat az 50 éves férfi.

 

Halálos balesetet okozott

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a gépkocsivezetőnek az ügyében, aki egy építés alatt álló autópálya-szakaszra hajtott fel gépkocsijával Csehországban, majd balesetet okozott, és ennek következtében a mellette utazó férfi életét vesztette.