Körözött személyt fogtak el a balatonfüredi rendőrök

2018. 08. 10., p - 08:26
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei Veszprém megyében.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök három személyi sérüléssel járó és hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány tizenhárom személyt állított elő, köztük nyolcat bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben foganatosítottak.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság járőrei 2018. augusztus 9-re virradó éjszaka Balatonfüred belterületén igazoltattak egy 22 éves szolnoki férfit. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy vele szemben a Szolnoki Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki és elfogását rendelte el, mivel nem fizette meg a kiszabott pénzbírságot. A meg nem fizetett pénzbírságot a bíróság elzárásra változtatta át, melynek letöltését nem kezdte meg a szolnoki lakos.

A férfit az egyenruhások előállították a Balatonfüredi Rendőrkapitányságra, majd a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Időben érkeztek

Nem észlelte a tüzet az a három jászalsószentgyörgyi gyermek, akiket rendőrök hoztak ki abból a házból, amelynek alsóépülete lángolt.