Körözték őket

2018. 11. 13., k - 08:24
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy nap alatt két, elfogatóparancs hatálya alatt álló férfit fogtak el a rendőrök a megyében.

Dorogon igazoltattak egy férfit a rendőrök 2018. november 12-én 10 óra 44 perckor. Az iratainak ellenőrzése során kiderült, hogy ellene a Pesti Központi Kerületi Bíróság elfogatóparancsot adott ki. A férfit a rendőrkapitányságra előállították, ahol őrizetbe vették.

Még ezen a napon, a járőrök Tatabányán igazoltattak 15 óra után egy helyi lakost. A 34 éves férfi ellen a Tatabányai Törvényszék rendelt el körözést sikkasztás miatt. A keresett személyt a Tatabányai Rendőrkapitányságra előállították.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tábor a bűn ellen

Első ránézésre vízparti nyári tábor. Alaposabb vizsgálat után kiderül, a rendőrség társadalomban betöltött szerepének átfogó, gyakorlati közvetítése tizenéveseknek.

 

Kutyák és lovak a nyílt napon

Gyerekzsivajtól és kutyaugatástól volt hangos május 28–29-én a nyílt nap Dunakeszin, a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ telephelyén.

 

Forgalmas Paks

Paks az 50 ezer lakost számláló járás központja.

 

Szépkorúak az utakon

A Pest megyei zsaruk ezúttal a korosabb, aktív sofőrökkel vették végig elméleti és gyakorlati programon életkor és járművezetés összefüggéseit, ezzel is rámutatva a bizton­ságos közlekedés egyik kívánalmára: az önismeret fontosságára.