Közlekedési vitából garázdaság

2021. 08. 29., v - 07:32
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Békéscsabai autós és kerékpáros között alakult ki vita. Dulakodtak is egymással, amely során a személygépkocsi vezetője bántalmazta a másik nőt, aki könnyebben megsérült. A rendőrség a garázdaság gyanúja miatt indított büntetőügy vizsgálatát befejezte.

Közlekedési vita alakult ki két nő között 2021. július 20-án 21 óra 15 perc körül Békéscsabán, a Franklin utca és a Gyöngyösi utca kereszteződésében. A szóváltás közben dulakodtak egymással, amely során a személygépkocsi vezetője megrángatta a másik haját és meg is ütötte őt. A bántalmazott biciklis nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A Békéscsabai Rendőrkapitányságon garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a 22 éves békéscsabai autós ellen.   

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a büntetőeljárás iratait a napokban továbbította az illetékes ügyészségre.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a rendőrök

Érvényes vezetői engedély és a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül közlekedett a gépjárművel a 19 éves nógrádmegyeri férfi.

 

Szemmel ténylegesen meglátták

Hiába próbált elsunnyogni a szigetszentmiklósi rendőrök elől, elfogták azt az 57 éves férfit, aki az eltiltás hatálya alatt vezetett járművet.

 

Lopás, rablás, végül őrizet

A kiskunhalasi nyomozók egy napon belül elfogták a fiatalt, aki a gyanú szerint legalább négy bűncselekménnyel gyanúsítható.

 

Elcsúsztak a nyakolajon

A VI. kerületi nyomozók gyanúja szerint a biztonsági őr segítségével loptak 1,6 millió forint értékű szeszes italt egy áruházból.