Közös szolgálat Zala megyében

2019. 11. 18., h - 11:03
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A járőrök az állatvédőkkel teljesítenek majd járőrszolgálatot.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, Dr. Sipos Gyula r. vezérőrnagy 2019. november 15-én egyeztetett az állatvédő szervezetek tagjaival.

A megbeszélésen jelen volt: Dr. Mityók Szabina, a Zala Megyei Főügyészség ügyésze, Igaz Klaudia, az Állatvédelmi Járőrszolgálat Zala Megyei Egyesület elnöke, Abai Erika, a Bogáncs Zalaegerszegi Állatvédő Egyesület és Állatmenhely vezetője, Tolnai Mária, a Bottyán Equus Közhasznú Alapítvány képviselője, Német Edina, az Állatmentő Szolgálat Alapítvány koordinátora és Somogyi Zoltán, az Állatmentő Szolgálat Alapítvány elnöke.

Az egyeztetés célja, a további együttműködés irányának megbeszélése volt, annak érdekében, hogy a rendőrök az állatvédőkkel közösen fellépjenek az állatkínzások elkerülése érdekében.

A járőrszolgálatok során a rendőrök és az állatvédelemmel foglalkozó szervezetek tagjai előre egyeztetett időpontokban és helyszíneken együtt teljesítenek szolgálatot azért, hogy megelőzzék és felderítsék azon jogsértéseket, amelyek az állatvédelemmel kapcsolatosak. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Díjkitűzés visszavonása

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 15000/210/2010. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Lopta a vizet és az áramot

A tatai nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 47 éves férfival szemben, aki évekig méretlenül használta az energiát.

 

Három határsértő egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Koncentrált ellenőrzés Vas megye útjain

A ROADPOL Operational Group (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) kezdeményezésére Vas megyében is fokozott ellenőrzést hajtottak végre a rendőrök.