Kukákat burogattak fel

2018. 11. 05., h - 14:02
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Garázdaság bűntette miatt indult büntetőeljárás négy balatonfűzfői fiatal ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A nyomozás adatai alapján állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre 2018. augusztus 6-án 23 óra körül, hogy Balatonfűzfőn négy fiatal kukákat döntögetett fel. A kiérkező járőrök tíz percen belül a helyszín közelében található egyik garázsban elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsított két 15 éves és egy 16 éves litéri, valamint egy 16 éves balatonfűzfői lakost. A rendőrök a fiúkat előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként hallgatták őket ki.

A négy fiatal ellen csoportos garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Balatonalmádi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.