Kukákat burogattak fel

2018. 11. 05., h - 14:02
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Garázdaság bűntette miatt indult büntetőeljárás négy balatonfűzfői fiatal ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A nyomozás adatai alapján állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre 2018. augusztus 6-án 23 óra körül, hogy Balatonfűzfőn négy fiatal kukákat döntögetett fel. A kiérkező járőrök tíz percen belül a helyszín közelében található egyik garázsban elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsított két 15 éves és egy 16 éves litéri, valamint egy 16 éves balatonfűzfői lakost. A rendőrök a fiúkat előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként hallgatták őket ki.

A négy fiatal ellen csoportos garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Balatonalmádi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egyedül és csapatban

A szolnoki nyomozók őrizetbe vették azt a férfit, aki az elmúlt hónapokban több lopást és betörést követett el Szolnokon.

 

Keressük Budai Helénát

A mezőkövesdi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 15 éves lány eltűnése kapcsán.

 

Körözték

A monori rendőrök elfogtak egy 25 éves férfit, aki ellen öt elfogatóparancs volt érvényben.

 

Családi házba tört be

A salgótarjáni rendőrök rövid időn belül beazonosították és előállították a fiatalkorút.

 

Karja bánta

A Bonyhádi Rendőrkapitányság súlyos egészségromlást eredményező közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 38 éves férfival szemben.