Kukákat burogattak fel

2018. 11. 05., h - 14:02
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Garázdaság bűntette miatt indult büntetőeljárás négy balatonfűzfői fiatal ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A nyomozás adatai alapján állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre 2018. augusztus 6-án 23 óra körül, hogy Balatonfűzfőn négy fiatal kukákat döntögetett fel. A kiérkező járőrök tíz percen belül a helyszín közelében található egyik garázsban elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsított két 15 éves és egy 16 éves litéri, valamint egy 16 éves balatonfűzfői lakost. A rendőrök a fiúkat előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként hallgatták őket ki.

A négy fiatal ellen csoportos garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Balatonalmádi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Idős embereket loptak meg Pápán

Egy nap alatt két idős embert is meglopott Pápán egy 47 éves helyi férfi. Az egyik alkalommal társa is volt. A pápai rendőrök mindkettőjüket előállították a helyi kapitányságra.

 

Felismeri?

A pilisvörösvári rendőrök a lakosság segítségét kérik.

 

Ittasan hajtott az árokba

A férfi családi vita után italozott, majd autót vezetett Dombóváron, amivel az árokba hajtott. A dombóvári rendőrök vádemelést javasolnak ellene.

 

Marihuánát és speedet árult

A budapesti nyomozók pont akkor jelentek meg a ferencvárosi díler lakásánál, amikor a férfi hat kábítószer-fogyasztóval volt a pincében.

 

Segítsenek azonosítani!

A miskolci rendőrök ismeretlen tettesek azonosításához kérik az állampolgárok segítségét.

 

Fának ütközött

A Máriakálnokon balesetet okozó sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott .