Láncfűrészeket lopott

2019. 02. 12., k - 10:13
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Elfogását követően gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök azt a férfit, aki február elején lopott egy szentdénesi ház melléképületéből.

Egy szentdénesi férfi tett bejelentést 2019. február 4-én délután a rendőrségen azért, mert 2019. február 2-a és február 4-e között családi házának melléképületéből elloptak két láncfűrészt. A nyomozás során beszerezett adatok alapján a rendőrök beazonosították, majd 2019. február 11-én 10 óra 45 perckor otthonában elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 21 éves sumonyi férfit. Gyanúsítotti kihallgatásán beismerte tettét, ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz a Szigetvári Rendőrkapitányság.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hét körözés volt ellene érvényben

A budapesti nyomozók elfogták azt az 50 éves nőt, aki ellen lopás, kifosztás, kábítószer birtoklása és kiskorú veszélyeztetés miatt több hatóság is körözést bocsátott ki.

 

Tehervonaton bújtak meg

Bács Kiskun megyénél egy tehervonaton elbújva, jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra két illegális migráns.

 

Külterületeken ellenőriztek

A monori rendőrök által szervezett akcióhoz erdészek, mezőőrök is csatlakoztak, valamint a Készenléti Rendőrség helikoptere is támogatta a földi egységeket.

 

Elgázolták

A 12 éves fiú a tilos jelzés ellenére akart átkelni az úttesten.

 

Ittasan okozott balesetet

Forgalommal szemben hajtott be az egyirányú utcába egy elektromos kerékpáros Esztergomban.