Láncfűrészeket lopott

2019. 02. 12., k - 10:13
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Elfogását követően gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök azt a férfit, aki február elején lopott egy szentdénesi ház melléképületéből.

Egy szentdénesi férfi tett bejelentést 2019. február 4-én délután a rendőrségen azért, mert 2019. február 2-a és február 4-e között családi házának melléképületéből elloptak két láncfűrészt. A nyomozás során beszerezett adatok alapján a rendőrök beazonosították, majd 2019. február 11-én 10 óra 45 perckor otthonában elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 21 éves sumonyi férfit. Gyanúsítotti kihallgatásán beismerte tettét, ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz a Szigetvári Rendőrkapitányság.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Mindent vittek

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a három férfinak az ügyében, akik több présházba is betörtek a Szigetvári Rendőrkapitányság illetékességi területén.

 

Több mint kétmillió forint értékű drogfogás

A józsefvárosi nyomozók elfogták azt a nőt, aki lakásában kábítószert árult. A rendőrök kábítószer-kereső kutya segítségével többek között fél kilogramm marihuánát találtak a lakásban.

 

Autókat rongált

A 16 éves gyanúsított ügyében az Oroszlányi Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot.

 

13 illegális migráns

Hercegszántó közigazgatási területén tartóztatták fel a csoporot a rendőrök.