Láncfűrészeket lopott

2019. 02. 12., k - 10:13
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Elfogását követően gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök azt a férfit, aki február elején lopott egy szentdénesi ház melléképületéből.

Egy szentdénesi férfi tett bejelentést 2019. február 4-én délután a rendőrségen azért, mert 2019. február 2-a és február 4-e között családi házának melléképületéből elloptak két láncfűrészt. A nyomozás során beszerezett adatok alapján a rendőrök beazonosították, majd 2019. február 11-én 10 óra 45 perckor otthonában elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 21 éves sumonyi férfit. Gyanúsítotti kihallgatásán beismerte tettét, ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz a Szigetvári Rendőrkapitányság.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.