Lecserélte a rendszámot

2018. 11. 07., sze - 13:46
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Egyedi azonosító jel meghamisítása miatt indult büntetőeljárás egy 47 éves balatonalmádi lakos ellen.

Az eljárás adatai alapján a 47 éves balatonalmádi lakos 2018 októberében a családi háza előtti útszakaszon parkoló, forgalomból kivont személygépkocsija hatósági jelzéseit leszerelte, és egy tehergépkocsi rendszámtábláit helyezte rá fel.  

A rendőrök a férfit 2018. november 6-án előállították a helyi rendőrkapitányságra és gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene, egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Öt afgán férfi egy szlovén kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Halálos vonatgázolás Szegeden

Egy személyvonat egy gyalogost sodort el Szeged belterületén, a Szabadkai úti vasúti átjáróban. A férfi a helyszínen meghalt. A helyszínelés idejére az érintett szakaszon teljes útlezárás van érvényben és a vasúti forgalom is szünetel.

 

Magyar és cseh teherautóban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba nyolc migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Hat illegális migráns egy cseh kamionban

Egy tehergépkocsi ellenőrzése során hat határsértőt találtak megbújva a magyar és a román rendőrök Csanádpalotán. Az ügyben a román hatóságok járnak el.

 

Személyvonaton bújt meg

Egy vonat ülése alatt megbújva, jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra egy illegális migráns.