Lezárt akta: a kerékpár kosarából lopott

2018. 04. 21., szo - 11:21
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A pápai rendőrök bíróság elé állítási javaslattal zártak le egy lovászpatonai nő ellen lopás gyanúja miatt indult eljárást.

A nyomozás adatai szerint 2018. április 3-án reggel egy 42 éves lovászpatonai nő találkozott a településen egy kerékpárt toló falubelijével. A beszélgetés alatt észrevétlenül kilopta a kerékpár hátsó kosarában lévő bevásárlótáskát, majd később a szatyrot egy bokor tövébe, a benne levő pénztárcát pedig egy szemeteshordóba dugta, míg a benne talált több ezer forintot a háza mögötti pajtában rejtette el. A rendőrök az ellopott értékeket még aznap hiánytalanul megtalálták és visszaadták azokat a jogos tulajdonosnak.

A nő ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárást a pápai rendőrök a napokban bíróság elé állítási javaslattal zárták le, és az ügy iratait megküldték az illetékes ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elvette a telefonját

Egy cselekvőképességében korlátozott fiatalember telefonját vette el egy magyarcsanádi fiú. A makói nyomozók a gyanúsítottat előállították és kihallgatták. Vele szemben kifosztás miatt indult eljárás.

 

Garázdaság miatt keressük

Az újlipótvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen elkövető azonosításához.

 

Garázdaság Gyálon

Egy közlekedési konfliktust követően bántalmazták egymást az érintettek és családtagjaik.