Lezárt akta: a kerékpár kosarából lopott

2018. 04. 21., szo - 11:21
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A pápai rendőrök bíróság elé állítási javaslattal zártak le egy lovászpatonai nő ellen lopás gyanúja miatt indult eljárást.

A nyomozás adatai szerint 2018. április 3-án reggel egy 42 éves lovászpatonai nő találkozott a településen egy kerékpárt toló falubelijével. A beszélgetés alatt észrevétlenül kilopta a kerékpár hátsó kosarában lévő bevásárlótáskát, majd később a szatyrot egy bokor tövébe, a benne levő pénztárcát pedig egy szemeteshordóba dugta, míg a benne talált több ezer forintot a háza mögötti pajtában rejtette el. A rendőrök az ellopott értékeket még aznap hiánytalanul megtalálták és visszaadták azokat a jogos tulajdonosnak.

A nő ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárást a pápai rendőrök a napokban bíróság elé állítási javaslattal zárták le, és az ügy iratait megküldték az illetékes ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csalt a menetjegy vásárlásakor

A kunszentmiklósi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelynek a gyanúsítottja hamis irattal vásárolt kedvezményes vasúti menetjegyeket.

 

Garázdaság és rongálás

A kiskunhalasi nyomozók őrizetbe vették azt a helyi férfit, aki a gyanú szerint 2018 decemberében és 2019 januárjában is garázdálkodott.

 

Lakásba törtek be

A salgótarjáni nyomozók egy 18 éves fiút vettek őrizetbe és gyanúsítottként hallgatták ki fiatalkorú társait.