Lezárt akta: ittasan vezetett az eltiltás hatálya alatt

2018. 05. 17., cs - 11:13
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A balatonalmádi rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a büntetőeljárást egy 24 éves balatonakarattyai férfival szemben.

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság járőrei 2018. április 27-én Balatonakarattyán ellenőrzés alá vontak egy személygépkocsit és igazoltatták annak vezetőjét. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a járművet vezető 24 éves balatonakarattyai férfi nem rendelkezett vezetői engedéllyel, mivel eltiltás hatálya alatt állt egy korábbi szabálysértés miatt. A sofőrrel szemben a helyszínen alkalmazott alkoholteszter pozitív eredményt mutatott, így őt előállították a helyi kapitányságra további mintavétel céljából.

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság a napokban befejezte a 24 éves férfival szemben ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség miatt indított nyomozást, és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek. Az eltiltás hatálya alatti vezetést külön szabálysértési eljárásban bírálják el.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Marihuána a kertben

Három férfi ellen indult eljárás, akik egy makói ingatlanban indiai kendert termesztettek.

 

Pásztorórákra adta ki lakását

A gyanú szerint egy 32 éves bakonykoppányi nő több személynek is rendelkezésre bocsátotta lakását annak érdekében, hogy ott prostitúciós tevékenységet folytassanak.