Lezárt akta: tolatás közben ütötte el a gyalogost a férfi

2020. 05. 30., szo - 11:37
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Közúti baleset gondatlan okozása miatt indult eljárás egy 33 éves szentgáli lakos ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Egy 33 éves szentgáli férfi Veszprémben, az Egyetemvárosban közlekedett kistehergépkocsival 2018. december 14-én délben. Egy parkolóból történő tolatás közben a furgon hátsó részével elütötte a jármű mögött haladó gyalogost. A baleset következtében a gyalogos elesett és súlyos sérüléseket szenvedett, majd kórházba szállítását követően 2019. január 5-én elhunyt. A sofőr ellen közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Veszprémi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bolgár kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamion alvázára kapaszkodott fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.