Lezárt nyomozás: kábítószer hatása alatt vezetett

2020. 04. 07., k - 17:16
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A hatvani férfi ellen folytatott ügy vizsgálatát befejezték a rendőrök.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárást egy hatvani lakossal szemben.

M. Tamást 2019. november 23-án 21 óra 50 perckor igazoltatták a járőrök a 2406-os úton, Gyöngyöspata közelében, ahol személyautóval közlekedett. Az ellenőrzéskor gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy a járművezető kábítószer hatása alatt áll, ezért előállították a városi rendőrkapitányságra. A 20 éves férfin elvégzett gyorsteszt pozitív értéket mutatott, ezért gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozó hatóság a vizsgálati szakaszban a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat a napokban továbbította az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kilenc illegális migráns

A Bács-Kiskun megyében feltartóztatott külföldiek jogellenesen jutottak be az ország területére.

 

Háromszor elfogott díler

Kábítószerrel kereskedett, betört, a letartóztatása előtt levágta a lábáról a nyomkövetőt, utána pedig megszökött a XIX. kerületi zsaruk elől. F. Mihály Sándor nem jutott messzire, immár letartóztatták, a bajkeverésnek részéről egy időre vége.

 

Nem messze a Balatontól

A somogyi dombvidéken a nagyjából 4500 lelkes város a 24 települést felölelő járás és egyben a vonzáskörzet központja. A környék rendjére a Tabi Rendőrőrs ügyel. Tabbal együtt 13 ezer főnyi lakosság napi közbiztonságáról kell gondoskodniuk, rájuk hárul ügyes-bajos dolgaik, hatóságot érintő problémáik rendezése.

 

Az év rendőrei

Idén is elismerték az év rend­őrei munkáját, és kihirdették, kik kapnak Bátorságért érdemjelet. Az elismerések többségét később vehetik át személyesen Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminisztertől a díjazott zsaruk.