Lezárt ügy: biciklist ütött el

2019. 05. 19., v - 07:45
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság elvégezte a szükséges eljárási cselekményeket és befejezte az ügy vizsgálatát.

Egy 48 éves nagyberki férfi közlekedett Skoda típusú személyautóval 2018. július 16-án 8 óra 25 perckor a 76-os számú főúton, Nagykapornak irányából Zalaegerszeg felé, amikor a 43+800-as kilométerszelvénynél figyelmetlensége miatt nekiütközött egy személynek, aki az út szélén kerékpározott. A baleset következtében a biciklis nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

A 48 éves férfival szemben közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt nyomozás. A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügyben keletkezett iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránst fogtak el Röszkénél

Jogellenesen, hamis személyazonosító igazolvánnyal próbált meg bejutni az országba, a nagy forgalmat kihasználva egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

 

Szlovák-magyar közös járőrszolgálat a Dunán

A Szlovák Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Vízirendészeti Osztály és a Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai a Duna közös szakaszán együtt láttak el szolgálatot.