Lezárt ügy: boltból lopott

2018. 01. 05., p - 09:21
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A Keszthelyi Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást egy 61 éves révfülöpi férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2017. december 12-én 13 óra 3 perckor az egyik keszthelyi üzlet vásárlóterében magához vett néhány írószert, valamint egy üveg szeszes italt, amelyről az áruvédelmi eszközt eltávolította és a termékeket a ruházatába rejtette. Az árucikkekkel fizetés nélkül akart távozni a boltból, de cselekményét az áruház biztonsági szolgálatának munkatársa észlelte és a férfit a rendőrök kiérkezéséig a helyszínen visszatartotta.

A Keszthelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a 61 éves révfülöpi férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Körözött férfit fogtak el Kékcsén

Költségvetési csalás bűncselekmény elkövetése miatt jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését nem kezdte meg a férfi.

 

Vigyázzon az adataira!

A rendőrség vádemelést javasol egy ceglédi férfi ellen, mert megváltoztatta egy Békés megyei nő e-mail fiókjának jelszavát. Állítása szerint csak tesztelte, hogy kellően biztonságosak-e a beállítások.

 

Hiába volt lehúzva a redőny

Az újpesti rendőrök a térfigyelő kamerák felvételei alapján a helyszín közelében elfogták azt a két férfit, akik bemásztak egy ház ablakán és ellopták az ott alvó sértett értékeit.