Lezárt vizsgálat: Garázdaság miatt kell felelnie

2019. 09. 11., sze - 07:29
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A Győri Rendőrkapitányság befejezte egy 29 éves mohácsi férfi ellen garázdaság vétsége miatt indult büntetőügy vizsgálatát.

A nyomozás adatai szerint bejelentés érkezett a rendőrségre 2019. január 27-én 21 óra 45 perckor arról, hogy Győrben egy ismeretlen férfi megrongált egy autót.  A helyszínre érkező rendőröknek a sértett elmondta, hogy az éjszaka folyamán hangos zajra lett figyelmes, mintha valaki éppen egy autó ajtaját csapta volna be. Először nem is foglalkozott a zaj forrásával, de miután az többször is megismétlődött, kiment a háza elé, hogy megnézze, mi történik. Ekkor látta meg a leállított gépkocsija mellett álló, láthatóan zavart állapotú férfit, aki többször belerúgott a jármű ajtajába. A sértett értesítette a rendőrséget, így a kiérkező járőrök a helyszínen elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a rongálót. A 29 éves mohácsi férfit a nyomozók garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Győri rendőrkapitányság az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal az illetékes járási ügyészségnek megküldte.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szívtájékon szúrta

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói vádemelést javasolnak azzal a 48 éves nővel szemben, aki a gyanú szerint életveszélyes sérülést okozott élettársának.