Megszegte a távoltartás szabályait

2021. 09. 15., sze - 11:27
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Az 56 éves nagybajomi férfi korábban többször is bántalmazta volt élettársát, a rendőrök szabálysértési őrizetbe vették.

A Kaposvári Rendőrkapitányság távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt indított szabálysértési eljárást egy nagybajomi lakos ellen, aki - annak ellenére, hogy a hatóság távoltartását rendelte el - 2021. szeptember 14-én visszatért volt élettársa otthonába. A férfi eltört egy felmosónyelet és azzal fenyegetőzött, valamint megkísérelte forró vízzel leönteni az asszonyt, de amikor meghallotta, hogy hívják a rendőrséget, elhagyta az ingatlant. A férfit a nagybajomi körzeti megbízottak a bejelentéstől számított tíz percen belül a helyszín közelében elfogták és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, majd meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a rendőrök

Érvényes vezetői engedély és a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül közlekedett a gépjárművel a 19 éves nógrádmegyeri férfi.

 

Szemmel ténylegesen meglátták

Hiába próbált elsunnyogni a szigetszentmiklósi rendőrök elől, elfogták azt az 57 éves férfit, aki az eltiltás hatálya alatt vezetett járművet.

 

Lopás, rablás, végül őrizet

A kiskunhalasi nyomozók egy napon belül elfogták a fiatalt, aki a gyanú szerint legalább négy bűncselekménnyel gyanúsítható.