Megtévesztette az eladót, ellopott egy táskát

2019. 08. 13., k - 10:13
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Lottózóból lopta el egy nő egy vásárló táskáját Békéscsabán. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte és az eljárás iratait átadta az ügyészségnek.

Békéscsabán, egy lottózóban, 2018. november 3-án egy vásárló ottfelejtette a táskáját. Egy nő meglátta és zárás után elment érte. Az utcáról beszólt az eladónak, azt mondta, hogy az édesanyja hagyta ott a táskát, adja oda neki. A lottózó alkalmazottja kiadta a táskát, amit a nő elvitt. A benne talált pénztárcából kivette a pénzt és az üres táskát, illetve tárcát beledobta egy szemetesbe. A nőt a rendőrök azonosították és a Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2019. augusztus 12-én továbbította az ügyészségre.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen az embercsempész

Egy cseh állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében, aki a gyanú szerint két határsértőnek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépéséhez.

 

Együttműködési megállapodás

A Körmendi Rendészeti Szakgimnázium és több, Komárom-Esztergom megyében működő oktatási intézmény vezetője együttműködési megállapodást kötött, aminek aláírására a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság adott otthont.

 

Megszakították a sorozatot

Öt hétvégi házat tört fel Nyergesújfalun az a 33 éves férfi, akit az esztergomi rendőrök elfogtak, a bíróság pedig letartóztatott.

 

Bíróság elé állhatnak a sorozattolvajok

Befejezte az ügy vizsgálatát a rendőrség, azzal a két férfival és fiatalkorú társukkal szemben, akik több miskolci üzletből loptak el különféle árucikkeket.