Megütötte a nevelőtanárt

2019. 01. 17., cs - 13:00
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 18 éves lesencetomaji férfival szemben folytatott.

Az eljárás adatai alapján egy veszprémi középiskola tanulói szerenádozni mentek 2018. május 1-jén az esti órákban, majd közülük néhányan egy szórakozóhelyre is betértek. Ezt követően egyikőjük, egy 18 éves lesencetomaji fiatal az éjszakát Veszprémben akarta tölteni, így bement iskolája kollégiumába, ahol kiabálni és dörömbölni kezdett. Az ügyeletes nevelőtanár közbeavatkozott és megkísérelte a diákot lecsitítani, továbbá felszólította őt a távozásra. Ez azonban nem vezetett eredményre és a fiatal több alkalommal is megütötte a tanárt, aki ennek következtében könnyű sérülést szenvedett.

A 18 éves férfival szemben közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a Veszprémi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügyben keletkezett iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.