Megütötte a nevelőtanárt

2019. 01. 17., cs - 13:00
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 18 éves lesencetomaji férfival szemben folytatott.

Az eljárás adatai alapján egy veszprémi középiskola tanulói szerenádozni mentek 2018. május 1-jén az esti órákban, majd közülük néhányan egy szórakozóhelyre is betértek. Ezt követően egyikőjük, egy 18 éves lesencetomaji fiatal az éjszakát Veszprémben akarta tölteni, így bement iskolája kollégiumába, ahol kiabálni és dörömbölni kezdett. Az ügyeletes nevelőtanár közbeavatkozott és megkísérelte a diákot lecsitítani, továbbá felszólította őt a távozásra. Ez azonban nem vezetett eredményre és a fiatal több alkalommal is megütötte a tanárt, aki ennek következtében könnyű sérülést szenvedett.

A 18 éves férfival szemben közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a Veszprémi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügyben keletkezett iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam