Megütötte a postást

2016. 09. 08., cs - 16:46
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a váci rendőrök.

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya F. Gizella 35 éves nagymarosi lakos ellen.

 

A rendelkezésre álló adatok szerint az asszony 2016. július 5-én a kora délutáni órákban a Nagymaroson szolgálatot teljesítő kézbesítőt Nagymaros egyik utcájában tenyérrel nyakon ütötte, amelynek következtében a postásnő könnyű sérülést, nyakzúzódást szenvedett.  

 

A váci nyomozók a nagymarosi nőt 2016. július5-én gyanúsítottként hallgatták ki. Az ellene folytatott eljárást a nyomozóhatóság a napokban lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Öt határsértő Szatymaznál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.