Négy baleset, egy súlyos és három könnyű sérült

2020. 05. 12., k - 09:02
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök Kondoroson, Mezőberényben, Szarvason és Orosházán.

Békés megyében, 2020. május 11-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Kondoroson, a Csabai úti kerékpárúton, 8 óra körül egy kisteherautó elütött egy elektromos kerékpárral közlekedő nőt. A mentők a nőt súlyos sérüléssel vitték kórházba. Mezőberényben, az Ady utca és a Vadász utca kereszteződésében, 13 óra 30 perc körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben az egyik autó utasa könnyebben megsérült. Szarvason, a Dózsa György utcában, 17 óra 30 perc körül tolatás közben egy személygépkocsi vezetője nekiütközött egy segédmotor-kerékpáros férfinak. Utóbbi jármű vezetője nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Egy órával később, Orosházán, a Rákóczi út és a Thököly utca kereszteződésében, egy személyautó vezetője, aki a gyanú szerint ittasan vezetett, nem adott elsőbbséget és elütött egy kerékpáros nőt. A biciklis elesett, sérülése nem súlyos.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Jutalom a kollégáknak

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője elismerésben részesített három balatonalmádi rendőrt a gépkocsifeltörők felderítésében és elfogásában végzett munkájáért.

 

Saját családja autóit verte szét

A szekszárdi rendőrök elfogták és előállították azt a 29 éves helyi férfit, aki nyugtató és alkohol hatása alatt egy fahusánggal esett neki két kocsinak.

 

Határsértők Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Égből jövő biztonság

A legmodernebb eszközök alkalmazásával szélesítik tevékenységi skálájukat a nógrádi rendőrök.

 

Rugalmas reagálás

Az idei turizmus más lesz, mint ahogy azt a korábbi esztendőkben megszoktuk, csendesebbnek ígérkezik, de a fővárosi zsaruk hasonlóképpen felkészültek. Kapacitásaik hatékony kihasználásával szolgálják a Budapestre látogató hazai és külföldi turistákat.