Nem akart szóba állni vele, lerántotta a bicikliről

2019. 02. 12., k - 14:47
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Beszélni akart volt barátnőjével egy nagyszénási fiú, ezért egyik nap mikor a lány biciklivel iskolába indult, utánament és többször megszólította. Mikor látta, hogy a lány nem akar szóba állni vele, hátulról megfogta a kapucniját és lerántotta a bicikliről. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Többször próbálta felvenni a kapcsolatot volt barátnőjével egy 17 éves nagyszénási fiú, mert nehezen fogadta el, hogy a lány szakított vele. Miután több próbálkozása is kudarcba fulladt, úgy döntött, hogy egyik reggel az iskolába vezető úton fogja várni volt barátnőjét. A fiatal lány 2018. november 26-án reggel biciklivel indult el nagyszénási otthonából. A fiú a Zrínyi utcában, a kerékpárúton várt rá. Mikor volt barátnője odaért, többször kérte, hogy álljon meg, de a lány elbiciklizett mellette. Ekkor kerékpárral utána indult és mikor utolérte a kapucnijánál fogva a földre rántotta, amitől mindketten elestek. Mikor felálltak a fiú még kétszer bele is rúgott volt barátnőjébe, aki könnyebben megsérült.

Az Orosházi Rendőrkapitányság a 17 éves fiút közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény és könnyű testi sértés elkövetésével gyanúsítja. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2019. február 12-én átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Emberölés Polgáron

A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a férfit, aki egy késsel támadta meg ismerősét.

 

Elfogás hét órán belül

A rendőrök őrizetbe vették azt a fiatalkorú fiút, aki megtámadott Miskolcon egy nőt, és elvette az értékeit.