Nem csak az ellopott tárgyakat találták meg a rendőrök

2020. 10. 22., cs - 10:13
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

A Szegedi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgattak ki két férfit, akik betörtek egy ingatlanba Sándorfalván. Az egyik gyanúsított lakásán kábítószergyanús anyagot is találtak a nyomozók.

A megalapozott gyanú szerint a 27 és 25 éves férfiak 2020. október 19-én hajnalban feszítették fel a családi ház kapuját. Bementek az udvarra, ahol kutatást végeztek, majd onnan benzinmotoros láncfűrészt, alumínium létrát, illetve elektromos kerékpárt vittek el. A sértett csak órákkal később vette észre értékeinek hiányát, ezt követően bejelentést tett a rendőrségen.

A Sándorfalvi Rendőrőrs körzeti megbízottjai adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményeként néhány órán belül megállapították a feltételezett elkövetők személyazonosságát, akiket a Szegedi Rendőrkapitányságra előállítottak. Gyanúsítotti kihallgatásukon a feltételezett elkövetők beismerő vallomást tettek, ellenük lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A megtartott kutatások során a rendőrök lefoglalták az eltulajdonított tárgyakat, ezenkívül az idősebb férfi lakásán elrejtve - sótartó, cigisdoboz, mozsár, alumínium tálca - kábítószergyanús növényi törmeléket is találtak. A 27 éves férfinak kábítószer birtoklása vétség miatt is felelnie kell.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halálos baleset az M7-es autópályán

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset miatt időszakosan forgalomkorlátozásra kell számítani az M7-es autópályán, Székesfehérvár külterületén.