Nem egyezett az alvázszám

2020. 07. 31., p - 08:25
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A gárdonyi rendőrök Velencén ellenőriztek egy olyan személyautót, amelynek a forgalmi engedélyében rögzített alvázszáma nem egyezett a motortérben bejegyzettel.

A járőrök 2020. július 30-án hajnalban Velencén, a Balatoni út és a Kis utca kereszteződésében ellenőriztek egy Suzuki típusú személygépkocsit, valamint az azt vezető helyi férfit.  A jármű vizsgálatakor feltűnt a rendőröknek, hogy az autó rendszáma és alvázszáma nem egyezik meg a forgalmi engedélyben szereplő adatokkal, ezért a 46 éves sofőrt előállították a Gárdonyi Rendőrkapitányságra. Az eset miatt egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás a férfival szemben.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A nyomozók elfogták a rablás két gyanúsítottját

A rendőrök az egyik gyanúsítottat a rablás után két nappal elfogták, társával szemben pedig elfogatóparancsot adtak ki. A 19 éves körözött férfit tegnap őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

 

Egy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.