Nem fizette be a szabálysértési bírságot

2020. 04. 06., h - 09:14
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseménye.

A járőrök Székesfehérváron, a Szekfű Gyula utcában igazoltattak 2020. április 5-én délután egy 30 éves kálozi férfit, aki nem sokkal korábban tehergépjárművével anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetet szenvedett. A rendőrök az intézkedés során megállapították, hogy a férfi ellen a Székesfehérvári Rendőrkapitányság körözést adott ki, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságokat nem fizette meg, ezért elfogását követően a rendőrkapitányságra előállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kilenc illegális migráns

A Bács-Kiskun megyében feltartóztatott külföldiek jogellenesen jutottak be az ország területére.

 

Háromszor elfogott díler

Kábítószerrel kereskedett, betört, a letartóztatása előtt levágta a lábáról a nyomkövetőt, utána pedig megszökött a XIX. kerületi zsaruk elől. F. Mihály Sándor nem jutott messzire, immár letartóztatták, a bajkeverésnek részéről egy időre vége.

 

Nem messze a Balatontól

A somogyi dombvidéken a nagyjából 4500 lelkes város a 24 települést felölelő járás és egyben a vonzáskörzet központja. A környék rendjére a Tabi Rendőrőrs ügyel. Tabbal együtt 13 ezer főnyi lakosság napi közbiztonságáról kell gondoskodniuk, rájuk hárul ügyes-bajos dolgaik, hatóságot érintő problémáik rendezése.

 

Az év rendőrei

Idén is elismerték az év rend­őrei munkáját, és kihirdették, kik kapnak Bátorságért érdemjelet. Az elismerések többségét később vehetik át személyesen Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminisztertől a díjazott zsaruk.