Nem jött busz, lopott egy kerékpárt

2021. 08. 05., cs - 13:25
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Sarkadon egy órán belül elfogtak a rendőrök egy kerékpártolvajt. A 19 éves fiatalember Vésztőre akart eljutni, de busz éppen akkor nem indult oda, ezért lopott egy kerékpárt és azzal indult el. Nem jutott messzire.

Sarkadon, az autóbusz-állomáson 2021. május 22-én 18 óra 40 perckor igazoltattak a rendőrök egy dévaványai fiatalembert. Az intézkedés közben megkérdezték tőle azt is, hogy hová utazik, mire ő elmondta, hogy Vésztőre. Az intézkedés után a rendőrök tovább járőröztek a városban, és nem sokkal később, 19 óra 25 perckor meglátták a fiatalt egy kerékpárral. Leállították és kiderült, hogy lopott kerékpáron ült. A kétkerekű a buszállomáson volt lezárva, ő egy kővel leütötte róla a lakatot és mivel nem indult busz Vésztőre, elindult biciklivel. Állítása szerint Vésztőn eladta volna a kerékpárt, de erre nem került sor, mert a rendőrök lefoglalták tőle. A 19 éves fiatalember ellen a Sarkadi Rendőrkapitányság lopás vétség miatt büntetőeljárást indított. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2021. augusztus 4-én továbbította az ügyészségre.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrség a lakosság segítségét kéri

A Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt 14060/1359/2021. bűnügyi számon ismeretlen tettes ellen folytat eljárást.

 

Ellopta majd visszavitte

A komáromi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves bábolnai férfit, aki a gyanú szerint ellopott egy teherautót, és még kábítószert is fogyasztott.

 

Segítsen azonosítani!

Kifizetetlen telefonnal távozott egy boltból, a szentendrei nyomozók várják az információkat!