Nem vezethetett volna, és még a rendszám sem egyezett

2020. 08. 13., cs - 08:21
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Más gépkocsihoz tartozó hatósági jelzéssel közlekedett a járművezetéstől eltiltott mezőszentgyörgyi férfi.

A járőrök a 6301-es számú úton, a Polgárdi és Kisláng közötti útszakaszon ellenőriztek 2020. augusztus 12-én délután egy Seat típusú személygépjárművet és annak 19 éves mezőszentgyörgyi sofőrjét. A rendőrök az intézkedés során megállapították, hogy a gépkocsira egy Citroen típusú személyautóra kiadott hatósági jelzés volt felszerelve, továbbá azt, hogy az autó vezetőjét a Székesfehérvári Rendőrkapitányság a járművezetéstől eltiltotta. A járőrök a 19 éves vezetőt a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették, ellene járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés, valamint egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt kezdeményeztek eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Belvárosi változások

Csak a változás örök, tartják hozzáértők, jó megfigyelők, és alighanem igazuk van. Mindennapjainkban új szabályzók jelennek meg, módosulnak fókuszpontok, átrendeződnek prioritások, erről viszont ezúttal a belvárosi zsaruktól értesültünk.

 

Egészségkárosító szokások

Hetedszer jelent meg az ESPAD (European School Survey Project on Alcohol and Other Drugs), vagyis az európai fiatalok cigarettával, alkohollal és kábítószerrel kapcsolatos szokásait vizsgáló felmérés.

 

Rajtaütés a Bevezetőn

Valószínűleg sorozatbetörőkre csaptak le a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) zsarui január
9-én. A tolvajok erkélyekre felmászva jutottak be a lakásokba.