Nem volt ideje elkölteni a lopott pénzt

2020. 07. 26., v - 10:31
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

A kamera buktatta le azt a férfit, aki zsebre tette a talált pénzt a vajszlói benzinkúton. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Lopás miatt nyomozott a Siklósi Rendőrkapitányság egy 67 éves tésenyi férfi ellen. A sértett 2020. július 9-én az autójával megállt tankolni a vajszlói benzinkúton. Amikor kiszállt a járműből, kiesett 90 000 forint a zsebéből, de nem vette észre, és a tankolást követően távozott a helyszínről. A 67 éves férfi ezt követően érkezett a benzinkútra, ahol a földön szétszóródva megtalálta a sértett által elhagyott pénzt, majd zsebre tette azt, és tankolás után ő is távozott a helyszínről. A biztonsági kamera azonban rögzítette a lopást, így a rendőrök hamar megtalálták az elkövetőt. Előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatásán beismerte a bűncselekmény elkövetését. A lakásán megtartott kutatás során a nyomozók megtalálták, majd lefoglalták az eltulajdonított pénzt, és visszaadták a tulajdonosnak.

A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Migránsok a taxiban

A szerb sofőr három embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Határsértők Szeged külterületén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.