Okmányok nélkül, ittasan vezetett

2018. 06. 10., v - 07:11
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság bíróság elé állítási javaslattal zárta le a 47 éves helyi férfival szemben folytatott nyomozást.

Az egyenruhások 2018. május 28-án 12 óra 59 perckor Bocföldén, az Ady Endre utcában igazoltattak egy Mercedes Vito személygépkocsival közlekedő férfit, aki érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezett. A rendőrök alkoholszondát is alkalmaztak a sofőrrel szemben, ami pozitív értéket mutatott. A járőrök a férfit mintavétel céljából előállították a rendőrkapitányságra, ahol az is kiderült, hogy a gyanúsított engedély nélkül, a munkahelyéről vitte el az autót a közeli boltba.  

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság a 47 éves helyi férfival szemben jármű önkényes elvétele bűntett, valamint járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte, az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes ügyészségre.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csalt a menetjegy vásárlásakor

A kunszentmiklósi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelynek a gyanúsítottja hamis irattal vásárolt kedvezményes vasúti menetjegyeket.