Őrizetbe vették a pápai rendőrök a bántalmazó férfit

2021. 10. 20., sze - 13:44
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták a 22 éves helyi lakost.

A rendőrséget 2021. október 18-án délután értesítette a Pápa-környéki településen élő sértett arról, hogy a 22 éves ismerőse bántalmazta. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a férfi az ablakon mászott be az ingatlanba, ahol a nőt több alkalommal megrúgta és a telefonját összetörte. A tettes megpróbálta a sértett segítségére siető férfit is bántalmazni, ám ő ki tudott térni az ütések elől. A bántalmazót a rendőrök még aznap elfogták, gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.

A férfi ellen súlyos testi sértés bűntettének kísérlete, valamint zaklatás és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozás során a rendőrök megállapították azt is, hogy a bántalmazó 2020 szeptemberétől rendszeresen hívogatta telefon a nőt, üzeneteket is küldött számára, és többször zaklatta őt jelenlétével.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bolgár embercsempész rendőrkézen

A Tolna megyei rendőrök az M6-os autópálya Paksi pihenőjében fogták el a férfit, aki egy napelemkollektornak is nekihajtott, miközben menekült a rendőrök elöl.

 

Nyitás előtt ment a fagyizóba

Betörte a fagyizó üvegét ahonnan elvitte a pénzkazettát, majd nem sokkal később egy ház ablakát törte be, hogy elbújjon a rendőrök elől.