Országos összesítő

2017. 09. 14., cs - 05:01
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt 24 óra eseményei.

Az elmúlt 24 órában a rendőrök 57 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 17 súlyos és 40 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 146 személyt fogott el, közülük 43 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 69 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 199 személyt állítottak elő, köztük 99 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 6 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 106 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén 2017. szeptember 13-án 0 óra és 2017. szeptember 13-án 24 óra közötti időszakban a rendőrök 76 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A rendőrök és a katonák 5 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Magyarország területén 2 fő határsértőt fogtak el a rendőrök és további 1 személy ellen közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás.  

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éppen időben

A Mezőcsáti Rendőrőrs járőrei sikeresen újraélesztettek egy 64 éves nőt.

 

Összehangolt ellenőrzés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az autópályán szabálytalanságot elkövető gépjárművezetőket szűrte ki egy összehangolt ellenőrzés során.

 

Halálos baleset Somogyban

Közúti közlekedési baleset során vesztette életét egy 24 éves férfi Balatonboglár és Fonyódliget között.

 

Iráni nőt tartóztattak fel Röszkén

Egy menetrend szerinti szerb busz görög utasaként jelentkezett belépésre egy illegális migráns Röszkén. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.