Országos összesítő

2017. 09. 14., cs - 05:01
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt 24 óra eseményei.

Az elmúlt 24 órában a rendőrök 57 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 17 súlyos és 40 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 146 személyt fogott el, közülük 43 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 69 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 199 személyt állítottak elő, köztük 99 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 6 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 106 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén 2017. szeptember 13-án 0 óra és 2017. szeptember 13-án 24 óra közötti időszakban a rendőrök 76 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A rendőrök és a katonák 5 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Magyarország területén 2 fő határsértőt fogtak el a rendőrök és további 1 személy ellen közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás.  

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Az akkumulátort is ellopta

Vádemelési javaslattal fejezték be a pesterzsébeti rendőrök annak a férfinak az ügyét, aki kisteherautókat tört fel Budapesten.

 

Újraélesztették

A rákospalotai rendőrök mentették meg annak a férfinak az életét, aki majdnem életét vesztette egy füstmérgezésben.

 

Segítettek

Jász-Nagykun-Szolnok megye területén az elmúlt napokban több alkalommal is segítettek a rendőrök.