Országos összesítő

2018. 01. 13., szo - 05:07
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

Az elmúlt 24 órában a rendőrök 50 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 10 súlyos és 40 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 210 személyt fogott el, közülük 49 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 125 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 245 személyt állítottak elő, köztük 104 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 20 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 112 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén 2018. január 12-én 0 óra és 2018. január 12-én 24 óra közötti időszakban a rendőrök 16 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron.

A rendőrök és a katonák 6 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Magyarország területén 1 fő határsértőt fogtak el a rendőrök, további 2 személy ellen közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás.

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem tudott elszámolni az oszlopokkal

Több, mint félszáz akácoszlopot vitt el az ásotthalmi erdészet területéről egy helybeli férfi. Lopás miatt indult ellene eljárás.

 

Ruhatolvaj Szegeden

Egy szegedi bevásárlóközpont egyik üzletéből nadrágot vitt el egy makói fiatal. A gyanúsított ezután egy másik boltból is lopott, ekkor azonban tetten érték.

 

Török kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Baleset az M0-ás autóúton

Az M5-ös autópálya irányába tartó oldalon, a 26. kilométernél egy teherautó és egy személyautó ütközött össze.