Országos összesítő

2018. 05. 27., v - 04:45
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

Magyarország területén 2018. május 26-án 0 órától 2018. május 26-án 24 óráig a rendőrök 43 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 13 súlyos és 30 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 177 személyt fogott el, közülük 36 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 118 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 192 személyt állítottak elő, köztük 89 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 16 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 133 esetben foganatosítottak.

A rendőrök 11 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A rendőrök és a katonák 4 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon. Három személy ellen közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás.

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset az M7-es autópályán

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt az M7-es autópályán, Balatonfenyves térségében.

 

Hétköznapi nyitvatartás

Több mint 8 ezer adag kábítószert vontak ki a piacról a budapesti nyomozók; az ügyet befejezték és vádemelési javaslatot tettek.

 

Csalás miatt keressük

A terézvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Szombati forgalomkorlátozások Budapesten

A mai napon, 2018. augusztus 18-án rendezvények és labdarúgó mérkőzés miatt forgalomkorlátozások lesznek Budapest I., II., III., V., IX., XI. és XIII. kerületében.

 

Lopás miatt keressük

A kőbányai rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.