Országos összesítő

2018. 12. 06., cs - 04:45
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

2018. december 5-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 62 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 19 súlyos és 43 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 148 személyt fogott el, közülük 44 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 74 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 172 személyt állítottak elő, köztük 91 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 8 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 106 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök 10 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron.

A rendőrök 14 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tonfával ütött

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt fogtak el egy férfit a győri rendőrök.

 

Ellopta a pénzt a széffel együtt

A XIII. kerületi nyomozók befejezték annak a férfinak az ügyét, aki betört egy presszóba, ahonnan ellopta a széfet a benne lévő pénzzel együtt.

 

Újabb két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrádban. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.