Országos összesítő

2018. 12. 07., p - 04:25
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

2018. december 6-án a 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 53 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 2 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 2 személy vesztette életét, 12 súlyos és 39 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 145 személyt fogott el, közülük 48 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 70 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 185 személyt állítottak elő, köztük 112 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 10 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 131 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök 18 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron.

A rendőrök 2 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon, 1 személy ellen közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás. 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A gyanú emberölés

Három gyanúsítottat hallgatott ki a BRFK az újpesti férfi eltűnésével kapcsolatban.

 

Tonfával ütött

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt fogtak el egy férfit a győri rendőrök.

 

Ellopta a pénzt a széffel együtt

A XIII. kerületi nyomozók befejezték annak a férfinak az ügyét, aki betört egy presszóba, ahonnan ellopta a széfet a benne lévő pénzzel együtt.