Országos összesítő

2019. 02. 23., szo - 04:29
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt nap eseményei számokban.

2019. február 22-én a 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 37 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből  1 halálos kimenetelű balesetben 1 embert életét vesztette, 11 baleset súlyos és 25 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 178 személyt fogott el, közülük 54 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 92 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 172 személyt állítottak elő, köztük 98 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 7 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 104 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök 41 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, további 2 személy ellen közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás. Ugyancsak ezen a napon Magyarország területén a rendőrök 6 fő határsértőt fogtak el.

A rendőrök 2 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon. 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ketten egy ellen

Iskolatársa és annak barátja rabolt ki egy fiatal nőt Békésen. Miután megszerezték a pénzét, a sérültet magára hagyták, elmenekültek. A rendőrök mindkét gyanúsítottat a bűncselekményről érkezett bejelentés után egy órán belül elfogták és őrizetbe vették.

 

Telefont lopott, keressük

A józsefvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Rakomány közé bújtak

Tompánál két iráni férfi próbált meg jogellenesen bejutni Magyarország területére.

 

Tetten érték a rongálókat

A budapesti rendőrök elfogták azt a két férfit, akik festékszóróval a járdára feliratokat fújtak Erzsébetvárosban.

 

Baleset Papon

Árokban dolgozó közmunkások közé csapódott egy gépkocsi.