Országos összesítő

2019. 03. 14., cs - 04:33
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

2019. március 13-án a 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 45 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 11 súlyos és 34 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 169 személyt fogott el, közülük 47 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 80 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten,  202 személyt állítottak elő, köztük 118 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 8 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 71 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök 16 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, továbbá 1 személy ellen közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás. 

A rendőrök 4 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon. 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Taxikból lopott

A csepeli rendőrök őrizetbe vették azt a fiatalt, aki több taxi ablakát betörte és az autókból pénzt, valamint elektronikai eszközöket lopott.

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

17 illegális migráns

Egy tehervonat vagonjaiban megbújva próbáltak meg jogellenesen bejutni az országba Kelebiánál.