Országos összesítő

2019. 04. 21., v - 04:57
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

Magyarország területén 2019. április 20-án 0 és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 60 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 4 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 4 személy vesztette életét, 18 súlyos és 36 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 170 személyt fogott el, közülük 34 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 112 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 162 személyt állítottak elő, köztük 65 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 29 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 117 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök 48 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, további 2 személy ellen közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás.

A rendőrök 21 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Olaszországba indultak, Dombegyházig jutottak

Olaszországba akarta eljuttatni Magyarországra illegálisan érkezett honfitársát egy pakisztáni férfi. A rendőrök Békés megyében, Dombegyház közelében feltartóztatták őket. Az embercsempészéssel gyanúsítható férfit a rendőrség őrizetbe vette, a határsértőt átadták a román hatóság képviselőinek.

 

Római parti betörő

Az óbudai nyomozók befejezték annak a férfinek az ügyét, aki hat alkalommal tört be Budapest III. kerületében lévő büfékbe és egy szórakozóhelyre.

 

A birka csak ürügy volt

A csongrádi rendőrök néhány órán belül elfogták azt a helybeli fiatalt, aki készpénzt vitt el az egyik ismerősétől.

 

Afgán és szír határsértők Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.