Országos összesítő

2019. 04. 24., sze - 05:07
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt nap eseményei számokban.

Magyarország területén 2019. április 23-án 0 és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 35 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyből 12 baleset súlyos és 23 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 158 személyt fogott el, közülük 33 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 67 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 165 személyt állítottak elő, köztük 103 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 3 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 89 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök 22 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron.

Magyarország területén 32 fő határsértőt fogtak el a rendőrök. Ugyanezen a napon 1 személy ellen közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás. 

 
 

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

20 illegális migráns

Afgán férfiakból álló csoportot tartóztattak fel a rendőrök Bács-Kiskun megyében.

 

Illegális migráns Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Családi ház udvarába zuhant egy motoros siklóernyő

Lezuhant egy motoros siklóernyő Mezőberényben. A pilóta ereszkedés közben veszítette el uralmát a jármű felett, és egy családi ház udvarába csapódott. A férfit a mentők kórházba szállították.

 

Afgán illegális migránsok Röszkén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.