Országos összesítő

2019. 05. 24., p - 04:48
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

2019. május 23-án a 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 46 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 1 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 1 személy vesztette életét, 12 súlyos és 33 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 200 személyt fogott el, közülük 50 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 97 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 243 személyt állítottak elő, köztük 137 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 10 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 75 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök 30 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A rendőrök 1 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Magyarország területén 4 fő határsértőt fogtak el a rendőrök, további 2 fő ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csalás és lopás

Három férfival szemben fejezték be az eljárás vizsgálati szakaszát a szécsényi nyomozók.

 

Lezárt vizsgálat: alkalmi lopás a temetőben

A bajai rendőrök a kapott személyleírás alapján rövid időn belül beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. Ügyében vádemelést javasolnak.