Országos összesítő

2019. 07. 16., k - 05:21
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

Magyarország területén 2019. július 15-én 0 és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 61 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 23 súlyos és 38 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 181 személyt fogott el, közülük 41 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 91 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 199 személyt állítottak elő, köztük 96 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 13 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 93 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 30 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. Hazánk területén 3 fő határsértőt fogtak el, 1 személy ellen közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Kamionon bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Tompán. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.