Országos összesítő

2019. 07. 19., p - 04:54
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

2019. július 18-án a 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 38 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 1 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 1 személy vesztette életét, 9 súlyos és 28 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 196 személyt fogott el, közülük 39 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 93 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 211 személyt állítottak elő, köztük 126 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 5 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 99 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 57 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A rendőrök 9 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ittasan ütközött

A járművezető először egy jelzőtáblának, majd egy kandelábernek hajtott, aminek következtében az autója kigyulladt.

 

Újra járható az 55-ös számú főút

Befejeződött a helyszíni szemle és a műszaki mentés az 55-ös számú főúton Ásotthalom közelében, ahol korábban személyi sérüléses baleset történt.

 

Húsz határsértőt tartóztattak fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba húsz határsértő Csongrád megyében tegnap. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.