Országos összesítő

2019. 08. 18., v - 04:57
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt nap eseményei számokban.

A rendőrök 2019. augusztus 17-én a 0 óra és 24 óra közötti időszakban 54 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 1 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 1 személy vesztette életét, 16 súlyos és 37 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 136 személyt fogott el, közülük 16 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 98 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 186 személyt állítottak elő, köztük 89 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 14 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 108 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 1 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, valamint 5 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Magyarország területén 3 fő határsértőt fogtak el a rendőrök és a katonák, további 1 személy ellen közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Gyújtogatás

A rendőrök egy kaposvári férfit gyanúsítanak az elkövetéssel.

 

Alkalom szülte a tolvajt

Bevásárlókocsira akasztott válltáskát lopott el egy ismeretlen nő egy tatabányai üzletből.