Országos összesítő

2019. 08. 22., cs - 04:56
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt nap eseményei számokban.

Magyarországon 2019. augusztus 21-én 0 és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 61 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, ebből 3 balesetben 5 személy vesztette életét, 17 súlyos és 41 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 137 személyt fogott el, közülük 23 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 77 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 172 személyt állítottak elő, köztük 95 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 9 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 116 esetben foganatosítottak.

Ezen a napon a rendőrök és katonák 17 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, 10 főt megakadályoztak az ország területére történő illegális belépésben, további 1 személlyel szemben közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopott, a rendőrség büntetőeljárást indított ellene

Szállásadója széfét feszítette fel egy férfi Gyulán. Több mint egymillió forintot és egy aranygyűrűt vett ki belőle. A nyomozók megtalálták az ékszert, illetve a pénz egy részét és visszaadták a tulajdonosnak.