Országos összesítő

2019. 09. 20., p - 05:00
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

Magyarország területén 2019. szeptember 19-én 0 és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 46 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 12 súlyos és 34 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 158 személyt fogott el, közülük 42 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 84 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 188 személyt állítottak elő, köztük 89 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 8 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 77 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 32 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, 13 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon, további 5 személy ellen közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Maszkos betörő

A kalocsai rendőrök elfogták a bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható 32 éves helyi férfit.

 

Letörte a vasúti sorompó rúdját

A vásárosnaményi rendőrök várják az ismeretlen kerékpárosnak, valamint azoknak a jelentkezését, akik a baleset körülményeiről információval rendelkeznek.