Országos összesítő

2019. 10. 17., cs - 05:23
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt nap eseményei számokban.

2019. október 16-án a 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 54 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 1 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 1 ember vesztette életét, 15 súlyos és 38 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 184 személyt fogott el, közülük 66 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 79 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 183 személyt állítottak elő, köztük 95 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 3 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 99 esetben foganatosítottak.

 

Magyarország területén a rendőrök és a katonák 4 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon, további 2 személy ellen embercsempészés bűntett és 1 fővel szemben közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás. Magyarország területén 4 fő határsértőt fogtak el a rendőrök.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Tiszaszigetnél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Tiszaszigetnél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.