Országos összesítő

2019. 11. 19., k - 05:05
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

2019. november 18-án a 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 54 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 3 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 4 ember vesztette életét, 8 súlyos és 43 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 150 személyt fogott el, közülük 50 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 58 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 211 személyt állítottak elő, köztük 97 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 4 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 92 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 63 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, 4 főt megakadályoztak az ország területére történő illegális belépésben.

Hazánk területén 8 fő határsértőt fogtak el, további 1 személlyel szemben közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ugrani készült, megmentették

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei mentették meg annak a nőnek az életét, aki egy társasház lépcsőházi ablakában állva, végzetes lépésre szánta el magát.

 

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba huszonkilenc határsértő Csongrád megyében. A rendőrök huszonhét főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, két személyt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.