Országos összesítő

2019. 11. 22., p - 05:04
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt nap eseményei számokban.

2019. november 21-én a 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 47 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 3 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 3 ember vesztette életét, 13 súlyos és 31 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 164 személyt fogott el, közülük 61 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 65 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 218 személyt állítottak elő, köztük 127 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 7 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 59 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 86 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A rendőrök 10 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Ezen a napon Magyarország területén 3 fő határsértőt fogtak el a rendőrök és a katonák.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ugrani készült, megmentették

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei mentették meg annak a nőnek az életét, aki egy társasház lépcsőházi ablakában állva, végzetes lépésre szánta el magát.

 

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba huszonkilenc határsértő Csongrád megyében. A rendőrök huszonhét főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, két személyt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.