Országos összesítő

2019. 12. 10., k - 05:05
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

2019. december 9-én a 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 55 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 2 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 2 személy vesztette életét, 15 súlyos és 38 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 175 személyt fogott el, közülük 35 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 81 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 199 személyt állítottak elő, köztük 96 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 22 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 111 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 106 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A rendőrök 10 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Magyarország területén 14 fő határsértőt fogtak el a rendőrök. 2 fő ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Újabb három határsértő Szegednél

Ismét jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Fürdőzés veszélyei a Tiszánál

A nyári idény elmaradhatatlan velejárója a szabad strandok látogatása, azonban ez a felüdülési lehetőség számos veszélyt rejthet magában.

 

Három határsértő Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.